Behoefte aan groeikracht?

“Wij werken vanuit de kandidaat. Dat is ook in het belang van de opdrachtgever.” Max Karsten, consultant Manpower

Manpower Werving & Selectie

Het is en blijft een uitdaging: goed personeel werven, selecteren en behouden. Manpower helpt je er graag bij. Meld de vacatures van jouw bedrijf aan bij Manpower Werving & Selectie.

Economische groei en digitalisering bieden bedrijven veel kansen. Om die kansen te benutten is groeikracht en wendbaarheid nodig. En daarvoor menskracht. Schaarste op de arbeidsmarkt kan ambities dan flink in de weg zitten. Dat ervaart ook Evers Specials, producent en leverancier van taugé.

‘Dit is de man die Evers Specials zoekt’

Het bedrijf kent een stijgende vraag naar taugé en andere kiemgroenten, maar om groei mogelijk te maken is het bedrijf naarstig op zoek naar personeel. Zo was HR-Manager Laura van Elk al maanden op zoek naar een geschikte, veelzijdige planner. Gezien de breedte van de functie, was de vacature moeilijk in te vullen en klopte Laura aan bij Manpower.

Manpower schoof Richard naar voren als geschikte kandidaat. Hij gaf aan op zoek te zijn naar meer uitdaging in zijn werk als planner. Zijn wensen en toegankelijke karakter lieten bij consultant Max een belletje rinkelen: ‘Dít is de man die Evers Specials zoekt’.

Bekijk de video met Laura, Richard en Max.

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken