ManpowerGroup Nederland doet mee aan Diversity Day

ManpowerGroup viert Diversity Day

Iedereen heeft talent en voegt daarmee waarde toe aan het succes van een organisatie. Bij ManpowerGroup Nederland zien we het als onze verantwoordelijkheid om hierin het voorbeeld te zijn. Zolang je talent centraal zet, laat je mensen, bedrijven en de maatschappij groeien. Dat vinden we niet alleen belangrijk tijdens Diversity Day, maar altijd.

Wat werken voor ManpowerGroup Nederland zo mooi maakt, is dat je daadwerkelijk het verschil kunt maken voor een ander. Dat gebeurt niet alleen door mensen van werk te voorzien, maar door ze ook te helpen in het proces naar het vinden van de perfecte baan. We zijn ons er bewust van dat dit niet voor iedereen gemakkelijk is.

Diversity Day geeft ons dan ook de kans om het thema diversiteit op de arbeidsmarkt nog eens extra onder de aandacht te brengen. Dat doen we door vanaf 5 oktober verschillende activiteiten te organiseren. Onze CEO, Jeroen Zwinkels, geeft op 5 oktober het startschot voor een speciaal programma van 10 weken voor collega’s van ManpowerGroup Nederland. Daarmee introduceren we ‘diversiteit op dinsdag’, waarin collega’s kunnen deelnemen aan workshops over onder andere leiderschap, interculturele communicatie, inclusiviteit op de werkvloer en het herkennen van talent.

Ook bezoeken we op 5 oktober klanten om te praten over het belang van divers talent en hen te adviseren over diversiteitsvraagstukken. Verder richten we ons op onze samenwerking met de Nederlandse Inclusiviteitsmonitor. Deze organisatie onderzoekt hoe werkgevers en werknemers samen kunnen zorgen voor een inclusiever bedrijfsleven. Samen bekijken en adviseren we hoe organisaties nog diverser en inclusiever kunnen worden.

Zodoende willen we nog meer aandacht vragen voor een inclusievere arbeidsmarkt waarbij ieders talent wordt erkend en benut.

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken