Industry Academy

Bedrijfsgerichte opleidingen tot procesoperator

Met de toenemende automatisering zijn steeds meer bedrijven op zoek naar procesoperators. De vraag is beduidend groter dan het aanbod. Binnen de Industry Academy leiden we mensen vanuit diverse achtergronden op tot gediplomeerd operator. Mét specifieke kennis van jouw bedrijf.

Gemotiveerde kandidaten

Deze invulling van de opleidingen laten we zoveel mogelijk aansluiten op de situatie in het bedrijf waar de kandidaat werkt. De processen en procedures binnen dit specifieke bedrijf worden namelijk geïntrigeerd in de opleiding. Daarnaast is de kwalitatieve selectie van kandidaten bepalend voor het succes van de Industry Academy. Wij zoeken kandidaten met de juiste instelling en passend talent. Die motivatie zorgt ervoor dat mensen de opleiding snel afronden.

Het opleidingsaanbod

Binnen de Industry Academy bieden we BBL-trajecten op niveau A, B en C aan. Bij een BBL-opleiding doet de kandidaat veel praktijkervaring op doordat hij of zij het grootste deel van de week aan het werk is. De overige tijd wordt besteed aan leren. De begeleiding van BBL-trajecten vergt de nodige tijd van een werkgever. Manpower ontlast je zoveel mogelijk door de subsidieaanvraag te regelen en te ondersteunen bij de begeleiding. Naast de BBL-trajecten hebben we diverse specialistische opleidingen voor operators in de industrie, de levensmiddelen en de chemie. De duur van de opleidingen varieert tussen de vier maanden en circa twee jaar.

Meer weten over de Industry Academy en de mogelijkheden voor jouw organisatie? Laat je gegevens achter via het formulier hiernaast. We nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Lees meer over dit onderwerp

Branchespecifieke opleidingen

Ervaren medewerkers vinden is steeds lastiger geworden in bepaalde sectoren. Manpower leidt mensen op met een andere werkachtergrond, schoolverlaters en ander talent. Zo voorzien we in de behoefte van bedrijven. De Manpower Talent Academy bestaat momenteel uit drie academies. Voor functies in de logistiek is er de Manpower Logistics Academy. Productiebedrijven bedienen we met de Manpower Operator Academy. En voor functies die een Wft-certificaat verlangen of vaardigheden met betrekking tot klantcontact, is er de Manpower Klantcontact Academy. Het aanbod aan opleidingen groeit en wordt continu aangepast aan de actuele behoefte van de markt en de klant.