Opleiden

ManpowerGroup heeft oog voor talent. Wij verkleinen de kloof tussen aanbod en vraag op de arbeidsmarkt door het juiste talent aan jou als opdrachtgever te binden. Daarbij gaan we buiten de gebaande paden en leiden we ook talent op dat bijvoorbeeld een andere werkachtergrond heeft. We bieden talent een kans én voorzien in jouw behoefte aan gekwalificeerd en opgeleid personeel. Zo dragen we bij aan de groei van jouw organisatie.

Meer weten over onze opleidingstrajecten en de mogelijkheden voor jouw organisatie? Laat je gegevens achter via het formulier hiernaast. We nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Branchespecifieke opleidingen

Ervaren medewerkers vinden is steeds lastiger geworden in bepaalde sectoren. Manpower leidt mensen op met een andere werkachtergrond, schoolverlaters en ander talent. Zo voorzien we in de behoefte van bedrijven. De Manpower Academy bestaat momenteel uit drie academies. Voor functies in de logistiek is er de Logistics Academy. Productiebedrijven bedienen we met de Industry Academy. En voor functies die een Wft-diploma verlangen of vaardigheden met betrekking tot klantcontact, is er de Customer Service Academy. Het aanbod aan opleidingen groeit en wordt continu aangepast aan de actuele behoefte van de markt en de klant.

Online leren

Met het online platform Studytube bieden Manpower en Experis werkenden onbeperkt toegang tot meer dan 180 trainingen. We geven onze kandidaten hiermee de mogelijkheid om zich continu te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak.

Leiderschapsontwikkeling

Het digitale tijdperk vraagt om andere en nieuwe leiderschapsvaardigheden. Beschikt jouw organisatie over toekomstige leiders? Met het P3-leiderschapsmodel helpen wij je met het identificeren, ontwikkelen en behouden van leiders in jouw bedrijf.

Lees meer over dit onderwerp