Algemeen directeur ManpowerGroup staat plek af aan de Baas van Morgen

ManpowerGroup Nederland is trotse deelnemer van de zevende editie van JINC Baas van Morgen. Vandaag staat algemeen directeur Jeroen Zwinkels voor een dag zijn stoel af aan de 14-jarige Subhali. Samen gaan ze aan de slag met het thema diversiteit op de werkvloer.  

Onze nieuwe baas, Subhali (14), stelt zich graag aan iedereen voor: “Ik ben Subhali en ik ben veertien jaar oud. Ik kom uit Nepal en woon al zes jaar in Nederland. Toen ik voor de eerste keer in Nederland kwam, was het moeilijk om de taal te begrijpen en om te praten. Maar door meer te oefenen ging het al beter. Mijn hobby’s zijn tekenen, dansen, basketballen, naar muziek luisteren en andere talen leren. Waar ben ik goed in? Ik kan goed naar mensen luisteren, ik ben geduldig en behulpzaam. Wat wil ik later worden? Ik wou eerst een stewardess worden, maar ik heb nog eens goed nagedacht en wil nu een dokter worden.” 

Subhali heeft een uitdagende dag. Vanwege corona zag het programma er iets anders uit dan normaal – maar door onder andere anderhalve meter afstand te houden – is het even impactvol als altijd. Ze werd van school opgehaald door algemeen directeur Jeroen Zwinkels, kreeg een rondleiding, werkte aan een vraagstuk over diversiteit en gaf advies over de sollicitatieprocedure. Samen met een recruiter ging ze in gesprek over de meest geschikte kandidaat voor de functie van directiesecretaresse.  

Met Baas van Morgen willen ManpowerGroup Nederland en JINC, een non-profitorganisatie die strijdt tegen kansenongelijkheid onder jongeren, de aandacht vestigen op het feit dat een succesvolle loopbaan niet voor iedereen is weggelegd. Want wie geboren wordt in een omgeving met veel armoede en weinig rolmodellen, heeft minder kans om het ver te schoppen dan leeftijdsgenootjes uit rijkere wijken. Hoe slim of talentvol hij verder ook is. Hierin is ManpowerGroup Nederland natuurlijk niet de enige. Ook dit jaar doen er weer toonaangevende bedrijven en instellingen mee aan JINC Baas van Morgen. Het gaat om 450 CEO’s en 550 kinderen.

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken