Evers Specials’ zoektocht naar veelzijdig talent

“De zoektocht was best ingewikkeld vanwege schaarste op de arbeidsmarkt. Voor deze functie bestaat ook geen opleiding. Het gaat om een heel breed takenpakket. ’” Laura van Elk, HR Manager Evers Specials

Het verhaal van Richard

In Richard vond Manpower de sociale en veelzijdige planner waar Evers Specials behoefte aan had. Benieuwd om dit verhaal te horen vanuit zijn perspectief? Bekijk hier zijn video.

Welk talent heeft jouw organisatie nodig om te groeien? Neem contact op met ManpowerGroup voor een passend advies.

De vacature voor planner stond al vier maanden open bij Evers Specials. Europa’s grootste producent en leverancier van taugé en andere kiemgroenten is succesvol, maar heeft moeite om het juiste personeel te vinden die de groei van het bedrijf mogelijk maakt. ManpowerGroup hielp bij de zoektocht naar een veelzijdige planner en vond deze in Richard Vacquier Doorp.

De economie zit in de lift. Veel bedrijven groeien, maar tegelijkertijd is het steeds lastiger is om voldoende en goed personeel te vinden. Daar loopt ook Evers Specials tegenaan. De planner die Evers Specials zoekt, moet commerciële skills en sociale skills in zich hebben. Naast het verzorgen van de planningen, houdt de planner zich namelijk ook bezig met verkoop en voorraadbeheer. HR Manager Laura van Elk van Evers Specials en Manpower consultant Max Karsten vertellen over de zoektocht.

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken