Thijs Vermaat nieuwe Managing Director Experis

Thijs Vermaat

Per 1 september 2021 is Thijs Vermaat (43) aangesteld als Managing Director bij Experis, waar de labels iSense, PEAK-IT en Experis Ciber onderdeel van zijn. Met meer dan 400 klanten en ruim 1500 medewerkers is hij verantwoordelijk voor de grootste IT-resourcing dienstverlener van Nederland. Thijs treedt daarmee toe tot het directieteam van ManpowerGroup Nederland. Hij volgt in deze functie Boudijn Driesen op die deze rol vanaf 2019 heeft vervuld.

Thijs Vermaat
Thijs Vermaat

Thijs heeft een achtergrond in consultancy, waarbij hij diverse grote internationale organisaties heeft geadviseerd en begeleid in verander- en optimalisatietrajecten om zo groei van de organisatie te realiseren. Hij is onder andere werkzaam geweest bij McKinsey & Company als associate partner, bij SparkOptimus als partner en heeft het afgelopen jaar geopereerd als onafhankelijk adviseur. Dankzij deze ervaring is hij sterk in het beantwoorden van strategische vraagstukken en deze te vertalen naar de organisatie.

Thijs Vermaat over zijn aanstelling: “Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging. De IT-markt groeit snel en ontwikkelt zich in een hoog tempo. Het is mijn ambitie om in Nederland verder te bouwen op de wereldwijde groeistrategie van Experis. Daarvoor wil ik als Managing Director het Experis-team zodanig faciliteren dat zij kunnen excelleren in hun werk. Zo zorgen we er samen voor dat Experis de nummer-1 IT-resourcing dienstverlener is die IT-professionals verbindt aan organisaties met interessante uitdagingen.”

Jeroen Zwinkels, Algemeen Directeur ManpowerGroup Nederland: “Experis levert een zeer succesvolle bijdrage aan de groeiambities van ManpowerGroup. Met de komst van Thijs werken we in de komende jaren toe naar een nog hoger niveau en versterken we onze positie in de markt. Zijn persoonlijkheid, expertise en ruime ervaring op het gebied van strategie en transformatie maken dat hij de juiste man is om verder te werken aan onze ambities. Ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken.”

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken