Mark Cahill nieuwe algemeen directeur ManpowerGroup Nederland

Mark Cahill

Mark Cahill is aangesteld als de nieuwe algemeen directeur van ManpowerGroup Nederland. Hij volgt daarmee Jeroen Zwinkels op, die deze rol sinds 2019 heeft vervuld.

Mark Cahill

Cahill heeft meer dan 30 jaar ervaring binnen onze industrie. De afgelopen jaren was hij verantwoordelijk voor de succesvolle business transformatie bij ManpowerGroup in het Verenigd Koninkrijk en gaf hij leiding aan de merken Manpower, Brook Street, Talent Solutions en Experis. Cahill zal naast zijn functie ook verantwoordelijk blijven voor ManpowerGroup in het Verenigd Koninkrijk.

“Marks uitgebreide kennis van de sector en zijn ervaring zullen een grote aanwinst zijn voor onze organisatie in Nederland”, zegt Riccardo Barberis, Regional President ManpowerGroup Noord-Europa. “Hij is een uitstekend leider en speelde een belangrijke rol bij de digitalisering en diversificatie van onze business, en voegde zo extra waarde toe aan de diensten die we leveren in de grootste markt van onze regio. Ik ben blij dat hij zijn passie en expertise voortaan ook zal inzetten in Nederland.”

“Het bieden van strategische en operationele flexibiliteit aan organisaties is nooit eerder zo belangrijk geweest. Dat geldt ook voor het verbinden van mensen aan betekenisvol werk”, zegt Cahill. “De digitale transformatie zit in een stroomversnelling en het tekort aan talent met de juiste skills blijft aanhouden. Daarom is juist nu het perfecte moment om organisaties te ondersteunen met een optimale inzetbaarheid van personeel en door data-gedreven workforce-oplossingen aan te bieden, met snelheid en schaalbaarheid.”

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken