Manpower gaat militair personeel werven voor het ministerie van Defensie

Het ministerie van Defensie heeft voor het werven van militair personeel de handen ineengeslagen met Manpower. De samenwerking is tot stand gekomen via een aanbesteding, waarbij Manpower als beste kandidaat uit de bus kwam. De samenwerking gaat in ieder geval drie jaar duren.

Werven van schaarse beroepsgroepen

Het doel van deze samenwerking is om het ministerie van Defensie op korte termijn aan militair personeel te helpen, om zo de beoogde groei voor de komende jaren te realiseren. Defensie kampt nu voornamelijk met uitdagingen bij het werven van schaarse beroepsgroepen.

Focus op werving en selectie

Manpower zal zich in de samenwerking met het Dienstencentrum Personeelslogistiek (DCPL) volledig focussen op werving en selectie. Tina Herrmann, directeur RPO bij ManpowerGroup Talent Solutions: “Het ministerie van Defensie beschermt met hun werk ons land en onze mensen. Zij zijn cruciaal voor de maatschappij en we zijn vereerd dat wij als organisatie hieraan onze bijdrage mogen leveren. In deze tijd is het extra belangrijk dat Defensie het juiste talent weet te vinden. Wij weten als geen ander hoe lastig dat is binnen de huidige arbeidsmarkt. Ik ben blij dat we de komende drie jaar onze expertise hiervoor kunnen inzetten.”

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken