Janine Bos nieuwe Directeur Manpower Nederland

Diemen, 1 juli 2019 – Janine Bos is per direct aangesteld als de nieuwe Directeur van Manpower Nederland. Ze volgt daarmee Peter van Kleij op die deze rol sinds september 2018 ad interim heeft vervuld. Bos, geen onbekende binnen de uitzendwereld, neemt veel kennis mee van de branche.

Janine Bos werkte eerder voor Randstad Groep Nederland. De afgelopen jaren was ze onder meer directeur Citymarketing Breda a.i. en oprichter van Young Advisory Board, een groep jongeren in de leeftijd van 15-24 jaar die organisaties adviseert. “Naast haar jarenlange ervaring neemt Janine een berg aan daadkracht en enthousiasme mee”, zegt Jeroen Zwinkels, Algemeen Directeur ManpowerGroup Nederland. “In combinatie met haar gezonde dosis humor en focus op het resultaat, is zij de ideale persoon om Manpower weer terug aan de top van de markt te krijgen.” 

Janine Bos: “Manpower is een organisatie die het goede koestert en zich tegelijkertijd openstelt voor de toekomst. Ik krijg bij Manpower Nederland de ruimte om te werken aan een sterk merk en om de concurrentie uit te dagen. Ik ken de branche en de bedrijven die er binnen actief zijn door mijn jarenlange ervaring als directeur operatie en sales”. Sinds 1 april 2019 was Bos op tijdelijke basis verantwoordelijk voor Marketing & Communicatie binnen ManpowerGroup Nederland. “In die rol heb ik al kennis kunnen maken met een deel van Manpower en ik kijk er naar uit om ook de rest van de organisatie te ontmoeten. Ik heb écht heel veel zin in de samenwerking en in deze nieuwe uitdaging.”

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken