Customer Service Academy

Talent voor klantcontact mét eventueel Wft-diploma

Goed contact met klanten kunnen leggen en behouden is een vak apart. Het vraagt om empathie, behulpzaamheid en goede luistervaardigheden. Manpower selecteert en begeleidt kandidaten met het juiste talent om jouw klanten te woord te staan. Binnen de Customer Service Academy bieden we kandidaten een opleiding aan in het kader van de Wet financieel toezicht (Wft) of leren we ze de juiste vaardigheden om als commercieel medewerker, in een callcenter of op de klantenservice aan de slag te gaan.

De groei van het aantal callcenters in Nederland zet gestaag door. Daarnaast is er een toenemende vraag naar professionals met een Wft-diploma. Sinds 1 januari 2017 is Wft-diplomering immers verplicht wanneer je als financieel adviseur met consumenten werkt. Met de Customer Service Academy voorzien we in het juiste talent voor jouw bedrijf.

Over de opleidingen

De Customer Service Academy omvat een totaalpakket van erkende en praktijkgerichte opleidingen. Zo zijn er Wft-opleidingen voor uiteenlopende sectoren, opleidingen tot klantenservice en commercieel medewerker en diverse andere competentiegerelateerde trainingen. Alle opleidingen bestaan uit e-learning en klassikale lessen.
In samenwerking met onze opleidingspartners maken we interactieve trainingen die blijven boeien en prikkelen.

Meer weten over de Customer Service Academy en de mogelijkheden voor jouw organisatie? Laat je gegevens achter via het formulier hiernaast. We nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Lees meer over dit onderwerp

Branchespecifieke opleidingen

Ervaren medewerkers vinden is steeds lastiger geworden in bepaalde sectoren. Manpower leidt mensen op met een andere werkachtergrond, schoolverlaters en ander talent. Zo voorzien we in de behoefte van bedrijven. De Manpower Talent Academy bestaat momenteel uit drie academies. Voor functies in de logistiek is er de Manpower Logistics Academy. Productiebedrijven bedienen we met de Manpower Operator Academy. En voor functies die een Wft-certificaat verlangen of vaardigheden met betrekking tot klantcontact, is er de Manpower Klantcontact Academy. Het aanbod aan opleidingen groeit en wordt continu aangepast aan de actuele behoefte van de markt en de klant.