ManpowerGroup helpt in samenwerking met Zuid-Holland 150 jongeren aan een baan

ManpowerGroup gaat in samenwerking met de provincie Zuid-Holland en Economic Board Zuid-Holland 150 jongeren aan een baan helpen. Dit initiatief is gestart vanuit de Human Capital Agenda Zuid-Holland, met als doel om de kloof op de arbeidsmarkt te verkleinen.

Op de website kickstartyourcareer.nl kunnen jongeren en bedrijven zich voor dit initiatief aanmelden. Bedrijven krijgen zo de mogelijkheid om een startende jongere een arbeidscontract van één jaar aan te bieden. Voor de werkplek kunnen bedrijven subsidie aanvragen.

Contactpersoon tussen bedrijven en jongeren

ManpowerGroup faciliteert het platform Kickstart Your Career. Als contactpersoon zorgen we ervoor dat vraag en aanbod op de arbeidsmarkt beter op elkaar aansluit en de match tussen de jongeren en bedrijven wordt gemaakt.

Jongeren die op of na 1 maart 2020 minimaal een mbo-3-diploma en maximaal een hbo-diploma haalden, komen voor dit initiatief in aanmerking. Daarnaast mogen zij maximaal één jaar werkervaring hebben. Na selectie en matching wordt gekeken of bij- of omscholing nodig is.

ManpowerGroup werd als beste voor dit initiatief geselecteerd na een meervoudige onderhandse aanbesteding waar meerdere partijen voor waren uitgenodigd.

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken