Manpower voorziet flexkrachten van gratis Swapfiets

Diemen, 17 oktober 2019 – Eerder vandaag heeft Manpower Nederland 56 flexkrachten die via de HR-pecialist werkzaam zijn bij de Gemeente Amsterdam, voorzien van een gratis Swapfiets. Hiermee biedt Manpower hen een duurzame oplossing voor het dagelijks vervoer van en naar werk. Eerder dit jaar verlengde de gemeente haar contract met Manpower voor vier jaar.  

“Met dit initiatief spelen we in op het groeiende mobiliteitsprobleem in de hoofdstad”, zegt Janine Bos, directeur Manpower Nederland. “Fietsen houdt onze medewerkers gezond en het draagt bij aan een schonere stad en een beter bereikbaar Amsterdam. Dankzij deze samenwerking met Swapfiets helpen we onze flexkrachten verder en dragen we tegelijkertijd bij aan de duurzaamheidsdoelstellingen van de Gemeente Amsterdam.”

Proefperiode

De strategische samenwerking tussen Manpower en Swapfiets bestaat vooralsnog uit een pilot van ten minste zes maanden. Na deze periode bespreken Manpower en de Gemeente Amsterdam de mogelijkheid tot verlenging. Bos: “Vooralsnog zijn we de enige HR-dienstverlener met deze regeling. Wij willen onze medewerkers hiermee niet alleen aan, maar ook naar werk helpen. Het is daarom onze ambitie om in de toekomst goed te kijken naar de mogelijkheden om deze regeling uit te breiden. Met Swapfiets hebben we de ideale partner gevonden die alle logistieke en onderhoudsvraagstukken voor zijn rekening neemt.”

Pien Frommink, Country Marketeer Netherlands bij Swapfiets, voegt toe: “Wij zijn ontzettend trots dat we samen met Manpower het leven van zoveel flexkrachten een stukje aangenamer maken. Naast de vele voordelen voor de gezondheid en het klimaat, is het voor bewoners van grote steden vanwege de drukte en parkeerproblemen steeds aantrekkelijker om over een bedrijfsfiets te beschikken. Met dit initiatief benutten we de voordelen van flexibel vervoer optimaal. En samen met Manpower geven we invulling aan de mobiliteitsbehoefte van werknemers.”

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken