Baas ManpowerGroup Nederland staat stoel tijdelijk af

ManpowerGroup Nederland is trotse deelnemer aan de zesde editie van JINC Baas van Morgen. Op 23 januari 2020 stond algemeen directeur ManpowerGroup Nederland Jeroen Zwinkels voor een dag zijn stoel af aan twee leerlingen van een basisschool. Ons bedrijf maakt deel uit van een groot gezelschap: in totaal doen maar liefst 317 ‘bazen’ in Nederland mee aan het evenement. 

Met Baas van Morgen willen ManpowerGroup Nederland en JINC, een non-profitorganisatie die strijdt tegen kansenongelijkheid onder jongeren, de aandacht vestigen op het feit dat een succesvolle loopbaan niet voor iedereen is weggelegd. Want wie geboren wordt in een omgeving met veel armoede en weinig rolmodellen, heeft minder kans om het ver te schoppen dan leeftijdsgenootjes uit rijkere wijken. Hoe slim of talentvol hij verder ook is.

Onze jonge bazen stond een spannende dag te wachten. Zo werden zij vanmorgen door algemeen directeur Jeroen Zwinkels van school gehaald met zijn auto, voerden zij een sollicitatiegesprek met twee kandidaten voor de functie van directiesecretaresse, ontwerpen ze de nieuwe bedrijfswagens en hadden ze en afspraak met een journalist.

Jimimah en Naeton vonden het een topdag. “Ik dacht dat heel saai ging worden, iets met veel op een kamer zitten enzo. Maar ik vond het heel leuk..” JINC Baas van Morgen wordt dit jaar voor de zesde keer gehouden. Er doen kinderen en bazen mee uit Amsterdam, Arnhem, Breda, Flevoland, Groningen, Haaglanden, Kennemerland, Leeuwarden, Leiden, Oost-Brabant, Rotterdam-Rijnmond, Tilburg, Utrecht, Zaanstad en Zuid-Limburg.

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken