The future of workforce analytics – from reflective to predictive

De inzet van tijdelijk personeel vraagt om een andere aanpak van personeelsmanagement waarin data-analyses onmisbaar zijn. Nu steeds meer bedrijven gebruikmaken van de toegevoegde waarde van tijdelijke werknemers, groeit de behoefte aan analyse-instrumenten die het mogelijk maken om het personeelsbestand strategisch en proactief te managen.

Succesvol personeelsmanagement staat of valt met het benutten van de zakelijke inzichten die voortkomen uit data-analyses. Maar veel organisaties zijn er nog niet klaar voor. Hoewel bedrijven het belang van data-analyses erkennen, ontbreekt het hen aan vertrouwen om het ook daadwerkelijk te implementeren.

De nieuwste TAPFIN paper ‘The Future of Workforce Analytics: From Reflective to Predictive’ maakt inzichtelijk wat organisaties nodig hebben om deze analyse-instrumenten te implementeren en wat deze analyses opleveren. Daarmee biedt de paper handvatten die helpen om personeelsmanagement naar een hoger niveau te brengen en toekomstbestendig te maken.

Download PDF

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken