Talent shortage survey 2016

We vroegen 42.000 hiring managers in 43 landen in hoeverre zij moeite hebben met het invullen van vacatures. De resultaten zijn gebundeld in ManpowerGroups Talent Shortage Survey 2016/2017.

In Nederland ervaart 17% van de werkgevers problemen bij het vinden van de juiste mensen. Dat vergt een andere, creatievere aanpak bij het werven van nieuwe medewerkers. Download de infographic onderaan deze pagina om te zien waar de grootste uitdagingen liggen en welke maatregelen u kunt nemen om het talenttekort tegen te gaan. Benieuwd naar de internationale resultaten? Die vindt u hier.

Ieder merk binnen ManpowerGroup zet zich op een geheel eigen manier in om voor u de juiste mensen op de juiste plek te vinden. Onze mensen gaan hierover graag met u in gesprek. Neem voor meer informatie contact op met:

TSS 2016 2016 ManpowerGroup NL

Download PDF

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken