E-book: De carrières van millennials, een visie op 2020

Meer dan een derde van de wereldwijde beroepsbevolking bestaat in 2020 uit millennials. Millennials geven niet alleen vorm aan het huidige tijdperk, dat digitaal gedreven is, maar worden er ook sterk door beïnvloed. Door hen ontstaat er een nieuwe relatie tussen werkgever en werknemer. Hoe kijkt deze groep aan tegen de wereld van werk? En in hoeverre verschilt deze groep (of juist niet) van de rest van de beroepsbevolking?

Onderzoeksresultaten in e-book

We hebben kwantitatief onderzoek verricht in 25 landen, waarbij we 19.000 millennials hebben ondervraagd. Inclusief 8.000 van onze flexkrachten en meer dan 1.500 medewerkers uit onze eigen organisatie die dagelijks actief zijn om millennials te werven en te bemiddelen.

We stelden ze vragen als: waarnaar zijn millennials op zoek in een baan? Welke ontwikkelmogelijkheden vinden ze belangrijk? En wat is ervoor nodig om langer bij een werkgever te blijven? De resultaten uit dit onderzoek hebben we gebundeld in het e-book: De carrières van millennials, een visie op 2020 (Feiten, cijfers en praktische adviezen).

“Voor werkgevers is de tijd rijp om met een frisse blik naar hun personeelsstrategie te kijken.”
Mara Swan, executive vice president ManpowerGroup

Nieuwe onderzoeksresultaten en inzichten

In sommige studies worden millennials niet-loyaal, zelfingenomen en passief genoemd, terwijl andere spreken van een generatie van digitale, innoverende ondernemers. Voor de duidelijkheid: dit is niet het zoveelste rapport over millennials dat de stereotypen herhaalt. Dit e-book bevat nieuwe onderzoeksresultaten en verrassende inzichten, belicht vanuit werknemers én werkgevers.

Download e-book

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken