De carrières van millennials – een visie op 2020

In 2020 bestaat meer dan een derde van de wereldwijde beroepsbevolking uit millennials. Alleen al om die reden verschijnen er veel studies over deze generatie. In sommige worden ze niet-loyaal, zelfingenomen en passief genoemd, terwijl andere spreken van een generatie van digitale, innoverende ondernemers. Sommige rapporten hebben tot doel de mythes van eerdere onderzoeken door te prikken. Zoek via Google maar eens op ‘Millennials zijn …’ en kijk welke stereotypen er allemaal op je scherm verschijnen.

ManpowerGroup heeft kwantitatief onderzoek verricht in 25 landen, waarbij we 19.000 millennials hebben ondervraagd. Inclusief 8.000 van onze flexkrachten en meer dan 1.500 medewerkers uit onze eigen organisatie die dagelijks actief zijn om millennnials te werven en te bemiddelen. We achterhaalden waarnaar millennials op zoek zijn in een baan, welke ontwikkelmogelijkheden ze belangrijk vinden en wat ervoor nodig is om langer bij een werkgever te blijven.

Download PDF

Visit Website

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken