Sustainability report 2015/2016

Mensen aan werk helpen die daar op eigen kracht niet in slagen: voor ManpowerGroup is dat de meest wezenlijke manier om invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

In dit sustainability rapport laten we aan de hand van 3 pijlers zien hoe ManpowerGroup een bijdrage levert aan een inclusieve arbeidsmarkt met werk voor iedereen. Het plan geeft een overzicht hoe we mensen voorbereiden op werk en hoe we ervoor zorgen dat ze relevant blijven in de snel veranderende arbeidsmarkt bijvoorbeeld door middel van (bij)scholing. Ook laten we zien zien hoe we een bijdrage leveren aan diversiteit en inclusiviteit binnen bedrijven en communities.
Voor vragen over dit rapport kunt u contact opnemen met Jeffrey van Meerkerk, Directeur Strategische Relaties en MVO

[email protected]

Download PDF

 

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken