Op naar de 100.000 banen

100.000 banen

Uw organisatie wil een kandidaat uit de 100.000 banendoelgroep plaatsen op concreet werk. Hoe werkt zoiets? Voor welke mensen is deze wet eigenlijk? Welk risico loop ik als leidinggevende of als organisatie? En hoe vind ik deze mensen?

Manpower heeft antwoorden op al deze vragen. Er staat een team met Social Development Specialisten voor u klaar met veel kennis over de participatiewet en de implicaties ervan. Zij hebben ruime ervaring op het gebied van bemiddeling van doelgroepen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zowel in onze eigen organisatie als bij onze klanten plaatsen wij al geruime tijd en met succes, kandidaten uit deze doelgroepen. Eén van de succesfactoren is het grote landelijke netwerk van gemeenten, UWV en sociale partners dat onze Social Development Specialisten kunnen inzetten om voor u de juiste kandidaat te vinden.

ONZE DIENSTVERLENING

De dienstverlening van Manpower bestaat uit vier elementen die zowel opvolgend (stapsgewijs) als los in te zetten zijn, afhankelijk van uw behoefte:

1. Wij kunnen in samenwerking met u, in uw organisatie inventariseren welke mogelijkheden er voor welke doelgroepen van de participatiewet bestaan.

2. Vervolgens kunnen wij vanuit onze jarenlange samenwerking met veel gemeenten, het UWV en andere sociale partners, snel de juiste kandidaat uit de juiste doelgroep voor u vinden. Wij weten uit ervaring wat de invloed van een arbeidsbeperking op werkprocessen betekent en houden hier rekening mee.

3. Wanneer de juiste kandidaat is gevonden, zijn er verschillende vormen van werkgeverschap mogelijk, ook om eventueel risico van uitval en ziekte te voorkomen. Daarnaast zijn er vaste en flexibele arbeidsvormen mogelijk, ook voor deze doelgroepen, waarbij de medewerker als uw inbreng voor de participatiewet telt.

4. Uiteraard ondersteunen wij u wanneer de medewerker is begonnen. Dat kan zijn in administratieve zin (arbeidsovereenkomsten, subsidiestromen etc.), maar wij kunnen ook gekwalificeerde begeleiding en inwerktrajecten op de werkvloer of werkplekaanpassingen organiseren via de betreffende sociale instantie.

Meer weten? Neem direct contact op met Social Development Specialist Radboud Fransen.

100000banen

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken