Hoe ManpowerGroup helpt bij opleiden

Het is belangrijk om het juiste talent aan je organisatie te binden en ze te helpen bij het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden. Wij kunnen organisaties helpen door personeel op te leiden. Daarbij houden we niet alleen rekening met de vraag van nu, maar ook met die van de toekomst.

Onze expert Geesje Leijenaar, Manager Learning & Development bij ManpowerGroup, vertelt wat wij voor jou kunnen betekenen. Door uitdaging en maatwerk te bieden, zorgen we ervoor dat we talent aan jouw organisatie binden.

Met onze opleidingen kijken we op een vernieuwende manier naar talent. Door bijvoorbeeld kandidaten op te leiden met een andere werkachtergrond.

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie?

Meer informatie
swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken