Tim Cobben nieuwe Managing Director Experis Ciber

Voormalig Director KPN Consulting opvolger van Barbera de Graaf

Eindhoven, 16 juli 2018 – Tim Cobben (45) is per direct benoemd tot Managing Director van Experis Ciber. Hiermee volgt hij de vertrekkende Barbera de Graaf op, die verdergaat als Vice President of Sales Europe bij Right Management, onderdeel van ManpowerGroup.

Na zijn Master International Business bekleedde Cobben meerdere managementfuncties bij Mercedes-Benz. In 2011 maakte hij de overstap naar KPN, waar hij de afgelopen drie jaar directeur was bij KPN Consulting; het ICT-adviesbureau van KPN.

Tim Cobben: “Als nieuwe Managing Director wil ik ervoor zorgen dat Experis Ciber zich, naast detachering, meer gaat richten op projecten vanuit een integrale IT-aanpak. Met onze kennis, ervaring en track record behoren we tot de top in een groot aantal SAP domeinen. Daarnaast zijn we sterk in integraties met andere omgevingen, zoals low code platforms en ECM-omgevingen, en het beheer daarvan. Met effectieve oplossingen helpen we onze opdrachtgevers écht een stap verder in de digitale transformatie van hun business. Ik kijk ernaar uit om verder deze richting in te slaan met de enthousiaste club IT professionals die Experis Ciber is.”

“Tim heeft een brede ervaring in de IT-consultancy, IT-outsourcing en klantcontact-management en is ontzettend enthousiast en gedreven”, zegt Danny Spee, Managing Director van Experis. “Daarnaast streeft hij naar een intensieve samenwerking, zowel binnen de teams als de organisatie, en continue verbeteringen. Ik ben ervan overtuigd dat Tim de juiste persoon is om Experis Ciber naar een hoger niveau te tillen en verdere professionalisering door te voeren. Niet alleen om opdrachtgevers optimaal te ondersteunen, maar ook om Experis als geheel te versterken.”

Over Experis Ciber
Experis Ciber is opgericht in 1996 en sinds juni 2016 onderdeel van Experis, dat weer onderdeel is van ManpowerGroup Nederland. Met 350 consultants realiseert Experis Ciber succesvolle digitale transformaties voor organisaties, waarbij de focus ligt op IT-advies, -implementaties en beheer. Samen met de zusterbedrijven PEAK-IT, iSense en Experis zelf telt de groep 1350 medewerkers waarmee het een middelgrote speler is op het gebied van IT-dienstverlening in Nederland.

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken