ManpowerGroup volledig eigenaar van Salarisprofs

HR-specialist breidt eerder meerderheidsbelang uit

Diemen, 17 mei 2018 – ManpowerGroup is voor honderd procent eigenaar geworden van Salarisprofs, de specialist in het detacheren, werven en selecteren van salarisprofessionals en hét opleidingsbureau voor salaris-administratie. Hiermee verbreedt ManpowerGroup haar aanbod op het gebied van financiële dienstverlening en financial professionals. De HR-specialist was sinds 2014 al mede-eigenaar van Salarisprofs, maar het meerderheidsbelang heeft plaatsgemaakt voor volledig eigenaarschap.

Salarisprofs liet de afgelopen jaren een omzetgroei zien van meer dan 25 procent jaar-op-jaar. “Ook 2018 zijn we erg goed begonnen. Ondanks dat er pas vier maanden voorbij zijn, lijkt een groei van minimaal 25 procent realistisch”, zegt Esther van der Born, Directeur bij Salarisprofs. “We zien dat er momenteel een groot tekort is aan financial professionals. Dit betekent echter niet dat we op onze lauweren rusten. Alleen door nu – en in de toekomst – de juiste kandidaat aan opdrachtgevers te koppelen, kunnen wij succesvol blijven. Daarnaast delen wij graag onze kennis met de markt door middel van opleidingen en trainingen. Hiermee leveren wij een goede inhoudelijke bijdrage aan de ontwikkeling van salarisadministrateurs in Nederland. Dankzij onze toewijding, focus op kwaliteit en door binnen onze expertise te blijven, hebben wij de afgelopen jaren onze successen gerealiseerd.”

Over Salarisprofs

Salarisprofs is hét detacherings-, wervings- en selectiebureau op het gebied van salarisadministratie en bemiddelt tussen opdrachtgevers en salarisadministrateurs. Daarnaast verzorgt zij opleidingen en trainingen binnen het vakgebied. Salarisprofs werkt hierbij intensief samen met Experis Finance, de detacheringsspecialist voor financiële professionals. Beide organisaties maken deel uit van het label Experis Nederland, onderdeel van ManpowerGroup. Salarisprofs heeft gemiddeld 75 interim salarisadministrateurs aan het werk bij diverse opdrachtgevers.

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken