ManpowerGroup volledig eigenaar van PEAK-IT en iSense

HR-dienstverlener breidt eerder meerderheidsbelang uit

Diemen, 27 maart 2018 – ManpowerGroup is voor honderd procent eigenaar geworden van PEAK-IT en iSense, specialisten in IT-detachering, co- en outsourcing. Hiermee geeft ManpowerGroup een verdere invulling aan de ambitie om antwoord te bieden op alle vraagstukken omtrent digitale transformatie en detachering, co- en outsourcing in de IT-markt. De hr-dienstverlener was sinds 2015 al mede-eigenaar van de IT-bedrijven, maar het meerderheidsbelang heeft plaatsgemaakt voor volledig eigenaarschap.

PEAK-IT en iSense bemiddelen tussen IT-professionals en -opdrachtgevers. Verder bestaat de dienstverlening uit advisering en geheel en gedeeltelijke outsourcing van infrastructuur en applicaties. Beide partners maken samen met Experis Ciber deel uit van het label Experis IT. Experis Nederland staat onder leiding van Directeur Experis Nederland Danny Spee, en richt zich naast IT op de sectoren Engineering en Finance. “Met deze combinatie van partnerships kunnen wij de mooiste oplossingen bieden als het gaat om de inzet van tijdelijk IT-personeel, co- en outsourcing en het beste advies geven over implementatietrajecten op het gebied van onder meer digitale transformaties en ERP trajecten. Ook nemen we de daadwerkelijke implementatie en het beheer hiervan op ons”, aldus José Brenninkmeijer, Algemeen Directeur bij ManpowerGroup Nederland.

IT-sector
Met een jaaromzet van ongeveer 170 miljoen euro, 350+ IT-klanten en meer dan 1.500 IT professionals werkzaam bij opdrachtgevers, is Experis IT één van de grootste dienstverleners op het gebied van vernieuwende IT-dienstverlening in Nederland. De afgelopen drie jaar lieten PEAK-IT en iSense beide een marge- en omzetgroei zien van meer dan tien procent. Brenninkmeijer: “De krachtige samenwerking binnen de verschillende labels zorgt ervoor dat we optimaal gebruik kunnen maken van ons uitgebreide netwerk van IT-professionals. Hierdoor verwachten we de eerdere groeicijfers ook dit jaar en in de toekomst vast te houden.”

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken