ManpowerGroup europe stelt frits scholte aan als vice president sales & marketing

Frits-Scholte-21

Amsterdam, 9 september 2015 – Frits Scholte (1968) is per 1 september benoemd tot Vice President Sales & Marketing van ManpowerGroup Europe. Scholte gaat zich voortaan focussen op de commerciële ambities van ManpowerGroup op Europees niveau.

Scholte is inmiddels zeven jaar werkzaam voor ManpowerGroup Nederland, waarvan sinds maart 2011 als Directeur Manpower. De afgelopen jaren was hij zowel commercieel als operationeel verantwoordelijk voor ManpowerGroup Nederland, en heeft hij anderhalf jaar ManpowerGroup Duitsland geleid.

Scholte is bestuurslid van de ABU, de branchevereniging voor uitzendondernemingen, en hij is lid van de Raad van Advies bij JINC, een organisatie die jongeren uit achterstandswijken op weg helpt naar een goede start op de arbeidsmarkt.

OVER MANPOWERGROUP

ManpowerGroup is wereldwijd al ruim 65 jaar dé HR-expert met innovatieve arbeidsmarktoplossingen. Als HR-deskundigen helpen wij dagelijks meer dan 600.000 mensen met uiteenlopende vaardigheden en uit verschillende sectoren aan werk. Onze ManpowerGroup-familie bestaat uit Manpower, Experis, Right Management en ManpowerGroup Solutions. Met een netwerk van bijna 3000 kantoren wereldwijd ondersteunen wij samen meer dan 400.000 klanten in 80 landen in hun zoektocht naar talent. De verkiezing van ManpowerGroup tot een van ’s werelds meest ethische ondernemingen van 2015 (voor het vijfde jaar op rij) en tot een van de meest gewaardeerde ondernemingen volgens FORTUNE magazine versterkt onze positie als meest vertrouwde en gewaardeerde merk in de sector.

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken