iSense ‘Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar’

IT-detacheerder voor vijfde jaar op rij winnaar Computable Awards

Diemen, 30 oktober 2018 – IT-detacheerder iSense is tijdens de Computable Awards, voor het vijfde jaar op rij verkozen tot ‘Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar’. De jury prees het bedrijf voor de manier waarop het haar kennis deelt en zich samen met de IT-gemeenschap inzet voor maximale ontwikkeling op zowel technisch als persoonlijk vlak.

“Wij zijn ontzettend trots op onze benoeming tot ‘Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar’ en de waardering die daarbij hoort”, zegt Vincent Day, Managing Director van iSense. “Dit is voor ons een mooie bevestiging dat we de juiste weg zijn ingeslagen op het gebied van kennisdeling. Omdat we dit beleid in 2019 doorzetten, hopen we het komende jaar nog meer IT-professionals gelukkig te maken met een nieuwe baan of te inspireren op een van onze gratis Summits.”

Jury-oordeel

In haar nominatie stelde de jury: “Kennisdeling is een vitaal onderdeel geworden van de bedrijfsstrategie. Dit betekent dat er door iSense meer wordt geïnvesteerd in ‘Summits’ en ‘IT on Tour’, dan ooit tevoren. Tijdens de maandelijkse Summits delen gerenommeerde sprekers kosteloos hun kennis met duizenden IT-professionals. Met ‘IT on Tour’ slaat de detacheerder voor IT-studenten een brug tussen de opleiding en het werkveld. Als onderdeel hiervan gaat iSense samen met honderden studenten van diverse hogescholen en universiteiten, op bezoek bij vooraanstaande organisaties. Op deze manier krijgen de studenten een helder beeld van hoe het eraan toegaat in de organisatie en hebben zij een mooie kans om over de schouder van ervaren IT-professionals mee te kijken.”

“In de IT draait het om mensen; daarom investeren wij in opleidingen en kennisdeling. Zowel Experis als iSense werden door de jury geprezen om de manier waarop ze investeren in de ontwikkeling van IT personeel en daar ben ik enorm trots op!” zegt Danny Spee, Managing Director Experis.

De IT-detacheerder maakt samen met Salarisprofs, PEAK-IT en Experis Ciber deel uit van Experis Nederland. Ook Experis IT was genomineerd voor ‘Detachering- & Recruitmentspecialist van het Jaar’.

 

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken