Hans Leentjes treedt af als president northern europe

Hans Leentjes

Jilko Andringa waardige opvolger

Hans Leentjes, President van ManpowerGroup Northern Europe, treedt op 31 december dit jaar af. Jilko Andringa, momenteel European Regional Managing Director, volgt hem op. Leentjes was de afgelopen tien jaar werkzaam bij ManpowerGroup in verschillende leidinggevende functies en blijft ManpowerGroup vertegenwoordigen als Vice President van CIETT, in zijn functie als Vice President External Affairs.

Jonas Prising, CEO van ManpowerGroup, laat weten: “Hans heeft een belangrijke en bepalende bijdrage geleverd aan ons global leadership team. Zijn kennis van de industrie, zijn klantgerichte houding en strategische visie leverden geweldige resultaten op. Zijn leiderschap en passie hebben geleid tot fantastische resultaten bij onze klanten, aandeelhouders en medewerkers. Ik ben erg blij dat wij zijn opvolging intern kunnen realiseren en dat Jilko Andringa de kans heeft Hans’ successen voort te zetten. Ik ben ervan overtuigd dat we met Jilko aan het roer onze geweldige prestaties in de verschillende regio’s kunnen voortzetten!”

 

Over ManpowerGroup

ManpowerGroup is wereldwijd al ruim 65 jaar dé HR-expert met innovatieve arbeidsmarktoplossingen. Als HR-deskundigen helpen wij dagelijks meer dan 600.000 mensen met uiteenlopende vaardigheden en uit verschillende sectoren aan werk. Onze ManpowerGroup-familie bestaat uit Manpower, Experis, Right Management en ManpowerGroup Solutions. Met een netwerk van bijna 3000 kantoren wereldwijd ondersteunen wij samen meer dan 400.000 klanten in 80 landen in hun zoektocht naar talent. Van werven en selecteren, trainen en ontwikkelen tot loopbaanmanagement, outsourcing en HR-advies. Wij bieden integrale oplossingen voor het vinden, benutten, ontwikkelen én behouden van dit talent. Talent dat er voor zorgt dat onze klanten hun doelen halen en concurrentiepositie verbeteren. De verkiezing van ManpowerGroup tot een van ’s werelds meest ethische ondernemingen van 2015 (voor het vijfde jaar op rij) en tot een van de meest gewaardeerde ondernemingen volgens FORTUNE magazine, versterkt onze positie als meest vertrouwde en gewaardeerde merk in de sector.

Visit website

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken