Dennis Ender Directeur ManpowerGroup Solutions

Voormalig Director Strategic Clients opvolger van Annabelle Hagoort
Diemen, 1 mei 2018 – Dennis Ender (41) is met ingang van 1 mei 2018 benoemd tot Directeur ManpowerGroup Solutions. Hiermee volgt hij de vertrekkende Annabelle Hagoort op.

Ender begon in april 2015 bij ManpowerGroup als Director Overheid. De Zwollenaar werd daarnaast al snel ook verantwoordelijk voor Bid Management, de afdeling die complexe tenders en aanbestedingen begeleidt. Op 1 september 2017 volgde Ender, Marjolein van Veerdonk op als Director Strategic Clients en werd hij lid van het directieteam van ManpowerGroup Nederland.

“De afgelopen jaren heb ik in mijn diverse commerciële rollen de behoefte van organisaties steeds meer zien verschuiven naar integrale talent management oplossingen. Dit is bij uitstek het terrein waarin ManpowerGroup Solutions opereert en organisaties ondersteunt om succesvol te zijn en te blijven. Ik kijk er daarom enorm naar uit om onze dienstverlening op onder andere het gebied van Total Talent Management verder uit te bouwen. Hiermee doel ik op het bieden van een totaaloplossing voor workforce management, ongeacht de arbeidsrelatie en of contractvorm die er aan ten grondslag ligt, waarbij talent centraal staat. Daarmee blijven we voldoen aan de vraag in de markt en geven we invulling aan onze groeiambities.”

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken