Sasha (14) is voor één dag Baas van Manpower Nederland 

Baas voor een dag

Diemen, 2 juni 2022 – Manpower Nederland is trotse deelnemer van de achtste editie van JINC Baas van Morgen. Vandaag staat Jochem van Dinther,  Director of Operations Manpower, voor een dag zijn stoel af aan de 14-jarige Sasha. Samen gaan ze aan de slag met het thema marketing en branding: hoe kan Manpower via social media onder de aandacht komen bij mensen die op zoek zijn naar hun eerste baan? 

Onze nieuwe Baas stelt zich graag aan iedereen voor: “Ik ben Sasha en ik ben 14 jaar oud. Ik zit in het tweede jaar van de middelbare school en doe vmbo kader. Mijn hobby’s zijn dansen, zingen en tekenen. Ik vind het heel leuk om een dag de baas te zijn van Manpower.” 

Sasha heeft een uitdagende en dynamische dag. Zo werd zij thuis opgehaald door Jochem van Dinther. Sasha kreeg een rondleiding, werkte aan een vraagstuk over marketing en gaf advies over hoe we de werknemers van de toekomst nog beter kunnen helpen aan een baan. Samen met collega’s uit de gehele organisatie ging zij in gesprek over haar advies.   

“Bij Manpower geloven we dat iedereen talent heeft. Ook de kinderen die opgroeien in een omgeving met sociaaleconomische achterstand. Door hieraan mee te doen, willen we ons inzetten voor een maatschappij waarin je achtergrond niet bepalend is voor je toekomst. Door kinderen als Sasha alvast met ons kennis te laten maken, willen wij ze helpen aan een betere start op de arbeidsmarkt”, zegt Jochem van Dinther, Director of Operations bij Manpower Nederland.    

Met Baas van Morgen willen  ManpowerGroup Nederland en JINC, een non-profitorganisatie die strijdt tegen kansenongelijkheid onder jongeren, de aandacht vestigen op het feit dat een succesvolle loopbaan niet voor iedereen is weggelegd. Want wie geboren wordt in een omgeving met veel armoede en weinig rolmodellen, heeft minder kans om het ver te schoppen dan leeftijdsgenootjes uit rijkere wijken. Hoe slim of talentvol hij verder ook is. Hierin is Manpower Nederland natuurlijk niet de enige. Ook dit jaar doen er weer toonaangevende bedrijven en instellingen mee aan JINC Baas van Morgen.  

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken