Bestuur

Dit gaat over het voeren van een verantwoordelijke, transparante bedrijfsvoering en het stellen van hoge ethische normen voor onze sector. Zo streven wij naar waardecreatie op lange termijn voor alle stakeholders. Wij zetten ons in voor een verantwoord en transparant bedrijf, stellen hoge ethische normen voor onze supply chain en passen best practices toe op het gebied van corporate governance.

  • Bestuur en rapportage: wij erkennen vertrouwen, transparantie en verantwoordingsplicht van fundamenteel belang zijn voor het verwezenlijken van onze doelstelling en onze belofte om waarde te creëren voor alle belanghebbenden. Dit is terug te lezen in ons ‘Working to Change the World Plan‘.
  • Ethiek: wij zijn er trots op een hoge norm te stellen voor onze industrie en toeleveringsketen. We pleiten voor ethisch zakelijk gedrag en verantwoord werk in ons wereldwijde netwerk, waarbij mensenrechten centraal staan. Hier kan je de richtlijnen van ManpowerGroup Nederland lezen voor good business practices and ethics.
  • Betrokkenheid van belanghebbenden: wij zijn voortdurend in gesprek met onze stakeholders om te begrijpen welke kwesties voor hen het belangrijkst zijn.
  • Partnerschappen: wij beseffen dat geen enkele organisatie de meest dringende sociale problemen van onze tijd alleen kan oplossen; wij blijven partnerschappen en samenwerkingsverbanden onderhouden en ontwikkelen die ons in staat stellen oplossingen op te schalen en onze impact te vergroten.