The power of talent

Samen de schaarste te lijf

De groeiende economie zorgt ervoor dat het vinden van talent moeilijker is dan ooit. Schaarste aan talent belemmert organisaties in hun groei. Bedrijven moeten hun strategieën verschuiven en vernieuwende manieren ontdekken om talent te blijven vinden, ontwikkelen, motiveren en behouden. In 2020 bestaat meer dan een derde van de wereldwijde beroepsbevolking uit millennials. Wat zoeken zij in een baan?

Wil je vrijblijvend met ons in gesprek? Neem contact op..

Wat vinden millennials belangrijk?

Hoe kijken millennials aan tegen de wereld van werk? Wat vinden zij belangrijk? We ondervroegen 19.000 millennials uit 25 landen. De resultaten uit dit onderzoek hebben we gebundeld: ‘De carrières van millennials, een visie op 2020’. Dit e-book bevat verrassende inzichten, belicht vanuit werknemers én werkgevers. Bestaande uit feiten, cijfers en praktische adviezen. Download het e-book.
 

Expert aan het woord

Onze expert Geesje Leijenaar, Manager Learning & Development bij ManpowerGroup, vertelt over de uitdagingen die organisaties vandaag de dag hebben door het talenttekort.

ManpowerGroup heeft de kennis en ervaring om talent te vinden én verder te ontwikkelen.

"Voor werkgevers is de tijd rijp om met een frisse blik naar hun personeelsstrategie te kijken."

Mara Swan
Executive Vice President ManpowerGroup

Wat kan ManpowerGroup voor je betekenen

Voor organisaties is het belangrijk om voorop te blijven lopen en onderscheidend te zijn in de steeds complexer wordende wereld van werk. Alleen door het juiste talent aan je bedrijf te binden, blijf je toekomstbestendig. ManpowerGroup heeft oog voor talent en verkleint de kloof tussen vraag en antwoord op de arbeidsmarkt. Wil je hier meer over weten?
Kom in contact.