The power of talent

Samen de schaarste te lijf

De groeiende economie zorgt ervoor dat het vinden van talent moeilijker is dan ooit. Schaarste aan talent belemmert organisaties in hun groei. Bedrijven moeten hun strategieën verschuiven en vernieuwende manieren ontdekken om talent te blijven vinden, ontwikkelen, motiveren en behouden.

Wil je vrijblijvend met ons in gesprek? Neem contact op..

Vijf meest urgente hr-thema’s

Wat zijn de personele uitdagingen van grote organisaties? Hoe kom je tot een aantrekkelijk werkgeversmerk? Hoe verbeter je de inzetbaarheid van medewerkers op de lange termijn, zonder weerstand op te roepen? ManpowerGroup zette de vijf meest urgente hr-vraagstukken van organisaties op een rij. Thema’s die nauw verbonden zijn met het optimaal inzetten en ontwikkelen van talent. Interesse? Download het rapport.
 

Expert aan het woord

Onze expert Geesje Leijenaar, Manager Learning & Development bij ManpowerGroup, vertelt over de uitdagingen die organisaties vandaag de dag hebben door het talenttekort.

ManpowerGroup heeft de kennis en ervaring om talent te vinden én verder te ontwikkelen.

"Manpower vindt mensen die wij anders nooit gevonden hadden. Talent dat wel de juiste kwaliteiten heeft en past bij onze organisatie."

Philip Urlings
Hr-manager Sekisui Alveo

Wat kan ManpowerGroup voor je betekenen

Voor organisaties is het belangrijk om voorop te blijven lopen en onderscheidend te zijn in de steeds complexer wordende wereld van werk. Alleen door het juiste talent aan je bedrijf te binden, blijf je toekomstbestendig. ManpowerGroup heeft oog voor talent en verkleint de kloof tussen vraag en antwoord op de arbeidsmarkt. Wil je hier meer over weten?
Kom in contact.