The power of talent

Samen de schaarste te lijf

Weet jij als werkgever welke maatregelen je kunt nemen om talenttekort tegen te gaan? We vroegen 42.000 hiring managers in 43 landen in hoeverre zij moeite hebben met het invullen van vacatures. De uitkomsten zijn gebundeld in ManpowerGroups Talent Shortage Survey 2018.

Wil je vrijblijvend met ons in gesprek? Neem contact op..

Talent centraal

De groeiende economie zorgt ervoor dat het vinden van talent moeilijker is dan ooit. Schaarste aan talent belemmert organisaties in hun groei. Bedrijven moeten hun strategieën verschuiven en vernieuwende manieren ontdekken om talent te blijven vinden, ontwikkelen, motiveren en behouden. Wil je meer lezen over talentschaarste? Download het rapport
 

Expert aan het woord

Onze expert Hélène Colen, Directeur Operations & Social Development bij Manpower, vertelt welke ontwikkelingen ze signaleert op het gebied van talenttekort en hoe belangrijk het is om precies te weten waar je de geschikte kandidaat vindt.

ManpowerGroup heeft de kennis en ervaring om talent te vinden én verder te ontwikkelen.

"Manpower vindt mensen die wij anders nooit gevonden hadden. Talent dat wel de juiste kwaliteiten heeft en past bij onze organisatie."

Philip Urlings
Hr-manager Sekisui Alveo

Wat kan ManpowerGroup voor je betekenen

Voor organisaties is het belangrijk om voorop te blijven lopen en onderscheidend te zijn in de steeds complexer wordende wereld van werk. Alleen door het juiste talent aan je bedrijf te binden, blijf je toekomstbestendig. ManpowerGroup heeft oog voor talent en verkleint de kloof tussen vraag en antwoord op de arbeidsmarkt. Wil je hier meer over weten?
Kom in contact.