Werving en selectie

Op zoek naar personeel voor een succesvol vast dienstverband? Het personeelsverloop terugdringen of liefst helemaal voorkomen? ManpowerGroup helpt bij de werving en selectie van passend talent. Met ons uitgebreide netwerk, onze specifieke kennis van de lokale arbeidsmarkt en jarenlange ervaring zorgen we voor snelle en duurzame matches. Zo blijft de business draaiende en ontwikkelen bedrijf en talent zich beide optimaal.

“Een gezond bedrijf heeft een optimale balans tussen flexkrachten en vast personeel nodig”

Een gezond bedrijf heeft een optimale balans tussen flexkrachten en vast personeel nodig

Ben je dringend op zoek naar personeel voor een succesvol vast dienstverband? Lees het blog van Janieke en ontdek wat ManpowerGroup voor jou kan betekenen.
Janieke Bouwman, verantwoordelijk voor werving en selectie.

Gekwalificeerd personeel werven, selecteren en behouden: het is en blijft een uitdaging. Steeds meer bedrijven krijgen te maken met een hoog verloop van personeel. Dat is duur en komt een efficiënte bedrijfsvoering niet ten goede. ManpowerGroup koppelt de drijfveren van talenten aan de wensen en uitdagingen van opdrachtgevers. Met effectieve werving en selectie zorgen we voor matches waar beide partijen maximaal in floreren. Zodat zij samen kunnen werken aan hun ambitie en groei. Wist je dat talenten bij ons, naast de gebruikelijke assessments, altijd een Drijfverentest afleggen? Met deze test wordt de kans op de juiste match nagenoeg 100%.

ManpowerGroup is actief in de zakelijke dienstverlening, logistiek en industrie, klant contact centra, overheid, banken en verzekeraars. We werven uiteenlopende functieprofielen. De kwaliteit van ManpowerGroup om de juiste match te vinden heeft de grootste impact als het gaat om middenkaderfuncties. Juist de mensen op deze sleutelposities zorgen voor het binden en boeien van medewerkers en maken het verschil bij het terugdringen van verloop.

ManpowerGroup hanteert zes overzichtelijke stappen in het proces van zoeken naar vinden. De opdrachtgever betaalt achteraf en alleen als de kandidaat wordt aangenomen. Kandidaten blijven we ook na plaatsing uitdagen om zich te ontwikkelen. Dat doen we onder meer door hen gratis toegang te geven tot ons online leerplatform.

Wil je weten hoe werving en selectie werkt?

We hebben de meest voorkomende vragen voor je op een rij gezet. Bekijk de antwoorden.