Prinsjesdag en de arbeidsmarkt

We zijn nog aan het bijkomen van de hoedjesparade op Prinsjesdag; de 3D-hakken van minister Bussemaker waren indrukwekkend, Marianne Thieme maakte – zoals we van haar verwachten – een stevig statement, maar kan iemand ons vertellen wat het verhaal is achter de blauwe bril, het sleepje en de laarzen van mevrouw Graus?

Inmiddels zijn de algemene beschouwingen in volle gang. We zetten voor u op een rijtje wat de miljoenennota concreet betekent op het gebied van werk, voor bedrijven en werknemers. Bekijk hieronder wat u het komend jaar kunt verwachten. Conclusie vooraf: na een flink aantal moeilijke jaren is het nu de tijd om voorzichtig optimistisch naar de toekomst te kijken!

Download PDF

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken