Manpowergroup Solutions TAPFIN Supplier Event
De Glazenruimte Maarssen

31 mei 2018

Het TAPFIN Supplier Event wordt voor het 4e jaar georganiseerd, het centrale thema dit jaar is The Skills Revolution. TAPFIN, onderdeel van ManpowerGroup Solutions, organiseert en optimaliseert al 15 jaar het volledige inhuurproces bij haar klanten. Wij werken hierbij samen met 371 verschillende suppliers voor klanten in diverse branches. Tijdens het TAPFIN Supplier Event brengen wij onze leveranciers samen om te netwerken en informatie met elkaar te delen.

Uitreiking TAPFIN Supplier Award

Ook reikt ManpowerGroup Solutions ieder jaar tijdens dit evenement de TAPFIN-Supplier Award uit aan de beste leverancier op het gebied van samenwerking, resultaten, compliance en professionaliteit. Winnaars uit het verleden zijn onder andere ConQuaestor, Talent&Pro en Huxley.

Datum

31 mei 2018

Locatie

De Glazen Ruimte (Straatweg 1B/C, Maarssen)

Programma

11.30 – 12.00 uur Ontvangst
12.00 – 12.15 uur Opening
12.15 – 13.15 uur Keynote speaker Ralf Knegtmans
13.15 – 14.00 uur Lunch
14.00 – 14.30 uur Supplier tevredenheid
14.30 – 15.45 uur Break-out sessie
15.45 – 16.00 uur TAPFIN Supplier Award
16.00 uur Afsluiting en borrel

Centraal thema: The Skills Revolution

Arbeidsmarktprognoses schetsen een extreem beeld: technologie verslindt op de lange termijn onze banen. Maar op de korte termijn verwacht 86% van de werkgevers dat personeelsbestand gelijk blijft of juist toeneemt als gevolg van automatisering. Slechts 10% verwacht dat het personeelsbestand afneemt als gevolg van automatisering. De verwachting is dat er juist nieuwe banen ontstaan en dat 60% van de taken in een baan veranderen of verdwijnen. Organisaties die hier goed op inspelen hebben de juiste toegang tot talent en zullen het meest succesvol zijn. Deze complete transformatie omschrijven we als The Skills Revolution. Hoe spring je als organisatie in op de digitalisering en automatisering? Dat is het centrale thema van deze dag. Ook in de verschillende break-out sessies gaan we hier gezamenlijk dieper op in.

Keynote speaker: Ralf Knegtmans

Keynote speaker tijdens deze dag is Ralf Knegtmans. Ralf is managing partner en mede-eigenaar van De Vroedt & Thierry. In zijn meest recente boek, Agile Talent, belicht hij dat de selectiecriteria van het talent van morgen wezenlijk anders zijn dan die van vandaag. Hierbij geeft hij een inkijkje in de 9 cruciale stappen bij de selectie van het talent van de toekomst. Tijdens het TAPFIN Supplier Event geeft hij hierover een integrerende presentatie.

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken