Hé starter,

Deze pagina is speciaal voor jou! Of je nu op zoek bent naar je eerste (bij)baan, een traineeship of een stage: wij hebben altijd een vacature die goed bij jou past. Ben je benieuwd welke functies er op dit moment beschikbaar zijn? We hebben op deze pagina alvast een mooie selectie gemaakt voor je.

Scroll nog iets verder door en je vindt verschillende artikelen om je op weg te helpen, bijvoorbeeld met tips & tricks voor je sollicitatie of met informatie over de arbeidsmarkt.


 
 

Waarom een startersfunctie bij ManpowerGroup?


Bij ManpowerGroup vinden we het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Aangezien jij onze pagina met startersfuncties bekijkt is de kans groot dat je pas net klaar bent met je MBO- HBO- of WO-opleiding en dat je daardoor geen of weinig werkervaring hebt. Of misschien heb je al wel werkervaring, maar heb je nooit ervaring op kunnen doen in het vakgebied waar jouw interesse ligt. Wat je situatie ook is, wij gaan er samen met jou voor zorgen dat je de juiste kennis en ervaring op gaat doen om door te groeien!

Bij onze junior functies, startersfuncties en traineeships is er extra veel ruimte voor trainingen, cursussen en persoonlijke begeleiding. Ideaal als jij stappen wil maken dus!

 
 
8

Top Startersvacatures

Bekijk onze topvacatures voor starters.
Bekijk vacatures
 

Werken bij ManpowerGroup betekent werken met toffe merken, zoals:


 
 
 

FAQ

 
Op deze pagina vind je slechts een selectie van vacatures. Zie je jouw droombaan niet op deze pagina staan? Bekijk dan zeker ook alle stagemogelijkheden en traineeships of alle vacatures. Bij alle vacatures kun je een eigen selectie maken. Je kunt bijvoorbeeld de vakgebieden aanvinken waar je interesse in hebt, maar ook wat jouw talenten zijn of wat je wensen zijn! Wat je ook kunt doen is een open sollicitatie versturen.
Over het algemeen zijn startersfuncties juniorposities gericht op mensen met 0 tot 2 jaar ervaring in een bepaald vakgebied. Je gaat direct aan de slag en zult met je doorgroei met je manager bespreken evenals op welke gebieden je jezelf nog wil ontwikkelen.

Traineeships zijn juniorposities waarbij je wordt opgeleid tot een specifieke rol of functie. Er ligt meer focus op trainingen en cursussen en je krijgt een coach die regelmatig jouw proces met je doorneemt en bespreekt. De coaching en begeleiding is vaak wat intensiever dan bij een startersfunctie en er zijn duidelijke doelstellingen.

Of je nu een startersfunctie of traineeship kiest: bij ManpowerGroup ligt in beide gevallen extra focus op training en ontwikkeling! Wil je meer weten over een specifieke functie? Neem dan vooral even contact op met de betreffende recruiter van de vacature waar jij interesse in hebt. De recruiter kan je alles vertellen over wat je te wachten staat!
Wij ontvangen jouw open sollicitatie graag. Stuur een mail naar [email protected] en een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 2 werkdagen) contact met je op.

stuur een mail
 
 
 
 


Meer functies bekijken? Dat kan!