Hé accountmanager (in spe),

Accountmanagement: simpel gezegd verantwoordelijk zijn voor het onderhouden van relaties met bestaande klanten en het aantrekken van nieuwe klanten. Uiteraard komt er wel wat meer bij kijken dan dat! Of je nu een ervaren accountmanager bent of juist je eerste baan of stage in de sales zoekt, met vacatures door heel Nederland heeft ManpowerGroup de ideale functie voor jou!

Ben je benieuwd welke functies er op dit moment beschikbaar zijn? We hebben hieronder alvast een mooie selectie gemaakt voor je. Scroll nog iets verder door en je vindt verschillende artikelen om je op weg te helpen, bijvoorbeeld met tips & tricks voor je sollicitatie of informatie over de arbeidsmarkt!


 
 

Waarom werken bij ManpowerGroup?


Bij ManpowerGroup vinden we het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zichzelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Aangezien jij onze pagina met salesfuncties bekijkt is de kans groot dat je interesse hebt in accountmanagement en jezelf dus op dit gebied wil ontwikkelen. Of misschien heb je hier al flink wat stappen in gemaakt, maar ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving. Wat je situatie ook is, wij gaan er samen met jou voor zorgen dat je de juiste kennis en ervaring op gaat doen om (nog verder) door te groeien!

Bij onze junior functies, startersfuncties en traineeships is er extra veel ruimte voor trainingen, cursussen en persoonlijke begeleiding. Bij onze medior en senior functies is daar ook ruimte voor, maar ligt meer focus op eigen verantwoordelijkheid.

 
 
4

Top vacatures

Bekijk onze topvacatures op het gebied van accountmanagement en sales
Bekijk vacatures
 

Werken bij ManpowerGroup betekent werken met toffe merken, zoals:


 
 
 

FAQ

 
Op deze pagina vind je slechts een selectie van vacatures. Zie je jouw droombaan niet op deze pagina staan? Bekijk dan zeker ook alle vacatures. Hier kun je een eigen selectie maken: je kunt bijvoorbeeld de vakgebieden aanvinken waar je interesse in hebt, maar ook wat jouw talenten zijn of wat je wensen zijn! Wat je ook kunt doen is een open sollicitatie versturen.
Wij ontvangen jouw open sollicitatie graag. Stuur een mail naar [email protected] en een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 2 werkdagen) contact met je op.

stuur een mail
 
 
 
 


Meer functies bekijken? Dat kan!