Stem op de computable awards!

manpowergroup computable isense bssa

Op dinsdag 1 november is de jaarlijkse uitreiking van de Computable Awards. ManpowerGroup is hierbij natuurlijk aanwezig. Om ook zo’n felbegeerde award mee naar huis te nemen, is uw hulp hard nodig. Dit jaar kunnen we zelfs twee awards in de wacht slepen! Kunnen we op uw stem rekenen?

CATEGORIE ICT-DETACHEERDER VAN HET JAAR

iSense, onderdeel van ManpowerGroup, won de afgelopen vier jaar al deze award. Dit jaar is iSense een nieuwe weg ingeslagen: om met nieuwe ict-professionals in contact te komen, organiseren zij gratis kennisevenementen. Een aanpak die volgens de jury van de awards onderscheidend en ‘nominatiewaardig’ is. Daar kunnen wij het natuurlijk alleen maar mee eens zijn! Bekijk een sfeerimpressie van zo’n kennisevent:

In dezelfde categorie is ook Peak-IT genomineerd: de detacheringstak van het bedrijf is dit jaar voor de vierde keer genomineerd voor de Computable Awards. Dit hebben zij te danken aan de vernieuwende PEAK-IT Academy, waarin ambitieuze ICT-professionals (verder) opgeleid worden tot ITIL- en Microsoft Technology specialist.

CATEGORIE ICT-OPLEIDER VAN HET JAAR

Bij BSSA leren hoogopgeleide werkloze jongeren in 3 maanden IT-vaardigheden. Vervolgens gaan ze een halfjaar als trainee hun nieuw opgedane kennis in de praktijk brengen. Het project is onderdeel van het sectorplan Werk maken van talent, bedoeld om jeugdwerkloosheid terug te dringen. Het is een samenwerking tussen B.Amsterdam, de Amsterdam Economic Board en ManpowerGroup. Alexander Klöpping vertelt waarom het project zo belangrijk is:

Stemmen kan tot en met zondag 9 oktober – en, voor de volledigheid: dat doet u dus hier: bit.ly/manpowergroupcomputable.

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken