ManpowerGroup meerderheidsbelang in salarisprofs

salarisprofs

 

COMPLEMENTAIRE DIENSTVERLENING LEIDT TOT MARKTLEIDERSCHAP

Diemen, 7 maart 2014

ManpowerGroup en Profsgroep gaan een partnership aan doordat ManpowerGroup een meerderheidsbelang verworven heeft in Salarisprofs. De samenwerking met Salarisprofs zorgt voor een aanvulling op de bestaande diensten van Experis, onderdeel van ManpowerGroup.

Voor Salarisprofs is de breedte van de klantenportfolia van de Experis en ManpowerGroup een drive voor groei. Salarisprofs was al marktleider op de markt van salarisadministratie detachering en payroll consulting. Met deze samenwerking zal deze marktpositie alleen maar sterker worden.

Management Esther van der Born, Business Manager bij Salarisprofs, houdt het huidige management team van Salarisprofs in tact. Vanzelfsprekend zal zij de optimale samenwerking zoeken met Experis Vertical Leader Finance Michiel van Gemert.

Han Huisman, directeur Experis Nederland en boardmember van ManpowerGroup Nederland, draagt de eindverantwoordelijkheid voor de gezamenlijke onderneming. Huisman: “Van de specialisten en kennis van Salarisprofs kan ManpowerGroup optimaal profiteren. Ik twijfel er dan ook niet aan dat de kruisbestuiving ons beiden in de toekomst verder zal helpen in onze dienstverlening.”

ManpowerGroup is trots op dit partnership met Salarisprofs, dat als separaat merk, samen met Experis Finance de financiële markt zal gaan veroveren met een volledig complementaire dienstverlening. De samenwerking met ManpowerGroup betekent voor Salarisprofs een unieke kans om haar marktleiderschap verder uit te bouwen.

OVER EXPERIS

Experis is wereldleider in het professional segment en onderdeel van ManpowerGroup. Experis Finance is gespecialiseerd in het werven, selecteren en detacheren van hoogopgeleide finance professionals in de segmenten Finance & Accounting, Risk & Audit en Financial Services.

OVER SALARISPROFS

Salarisprofs is gespecialiseerd op het gebied van salarisadministratieve dienstverlening. Salarisprofs helpt bedrijven een hoger rendement uit hun salarisproces te halen door het detacheren van salarisprofessionals, het inzetten van payroll consultants en het (in-company) trainen van salarisprofessionals. Salarisprofs blijft ook in de nieuwe configuratie nauw samenwerken met de Profsgroep. 

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken