Onze familie van merken

ManpowerGroup ontwikkelt en levert elke dag opnieuw vernieuwende oplossingen voor de wereld van werk. Zo helpen we onze opdrachtgevers sterk te staan in het tijdperk van de Human Age, in een wereld waar verandering een constante geworden is. Centraal in onze aanpak? Mensen en hun talenten. Want het succes van een organisatie steunt op de mensen die er werken. Het is onze missie om talent te vinden en ze alle kansen te geven om dit potentieel ten volle te benutten.

ManpowerGroup biedt een totaaloplossing aan via een familie van merken die elk een eigen specialisatie hebben om te helpen met zowel strategische als operationele vragen rond talent. Elk merk is expert in zijn specifieke domein. Door deze domeinen onderling te verbinden, zijn wij in staat een geïntegreerde totaaloplossing te bieden.

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken