12
 

LEER ONZE LABELS KENNEN 
Onze familie van merken

ManpowerGroup ontwikkelt en levert elke dag opnieuw vernieuwende oplossingen voor de wereld van werk. Zo helpen we onze opdrachtgevers sterk te staan in het tijdperk van de Human Age, in een wereld waar verandering een constante geworden is. Centraal in onze aanpak? Mensen en hun talenten. Want het succes van een organisatie steunt op de mensen die er werken. Het is onze missie om talent te vinden en ze alle kansen te geven om dit potentieel ten volle te benutten.

ManpowerGroup biedt een totaaloplossing aan via een familie van merken die elk een eigen specialisatie hebben om te helpen met zowel strategische als operationele vragen rond talent. Elk merk is expert in zijn specifieke domein. Door deze domeinen onderling te verbinden, zijn wij in staat een geïntegreerde totaaloplossing te bieden.


 
 Onze labels

ManpowerGroup is wereldleider in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve HR-oplossingen. We leggen je graag uit hoe ManpowerGroup is onstaan en waar onze labels voor staan. Bekijk voor meer informatie ook de websites van onze merken: Jefferson Wells, Experis, Manpower en Talent Solutions.

Ben je enthousiast over ManpowerGroup en zou je graag bij ons of een van onze labels aan de slag gaan? Dat kan! Wij staan altijd open voor versterking.

Bekijk vacatures