Ons mvo-beleid: iedereen heeft recht op betekenisvol werk

Iedereen heeft talent. En iedereen heeft recht op waardig werk. Soms vraagt het om extra inspanning om dit mogelijk te maken. Bij ManpowerGroup maken we ons sterk voor de kracht van mensen. Wij zien het daarom als onze verantwoordelijkheid om die extra stap te zetten. We hebben de kennis, ervaring en faciliteiten in huis om dit waar te maken. Wij geloven dat betekenisvol werk de wereld kan veranderen. Zolang je talent centraal zet, laat je mensen, bedrijven en de maatschappij groeien. Dit noemen wij ons ‘Working to Change the World’-plan.

‘Working to Change the World Plan’

Click to read Working To Change The World

De duurzaamheidsagenda en activiteiten van ManpowerGroup

Ruim 70 jaar geleden werd ons bedrijf opgericht met het principe ‘doing well by doing good’. Als commerciële organisatie is het belangrijk om winst te maken voor onze aandeelhouders, maar willen we ook iets terug doen voor de maatschappij. Daarom geloven wij dat betekenisvol en duurzaam werk de wereld kan veranderen. Dat doen we op basis van onze ESG-criteria. Aandacht voor milieu (Environment), maatschappelijke impact (Social) en goed bestuur (Governance) is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Ontdek hieronder per pijler onze initiatieven. Daarnaast steunen wij ook de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties. Wij geloven dat betekenisvol, duurzaam werk het verschil maakt in de wereld.


Maatschappelijke impact van ManpowerGroup Nederland

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken