Kom langs bij het CORE!

19 april op ons hoofdkantoor.

Welkom bij het Center of Recruiting Excellence: het CORE. Waan je in het hart van de organisatie van de ManpowerGroup, waar vacature en kandidaat samenkomen. Wij helpen mensen zoals jij aan een baan door talent en functies aan elkaar te verbinden. Onze klanten bieden wij innovatieve oplossingen, en dankzij onze grote flexibiliteit kunnen we de mooiste ideeën realiseren.

Het CORE is volop in beweging. We zijn een steeds groter wordende groep van enthousiaste en innovatieve mensen die samen werken aan onze visie en doelen. Hierbij geloven we in het nieuwe werken. De output staat voorop, maar ruime flexibiliteit in werktijden en werkplek vinden wij belangrijk.

Wil jij weten wat het CORE voor jouw toekomst kan betekenen? Kom dan naar onze Meet & Greet op 18 of 19 april en laat gratis je CV checken door een ervaren recruiter. Ook ben je van harte welkom als je nog niet zeker weet of dit wat voor je is!

 

Alle praktische informatie op een rij

De Meet & Greet vindt plaats op: donderdagavond 19 April (18.00-20.00 uur) inloop met welkomstpizza en afsluitend een borrel op ons hoofdkantoor in Diemen.

Wat kun je verwachten:
Je loopt binnen en de confetti knalt. Hapjes en drankjes staan klaar en je wordt verwelkomd door een van onze collega’s. Tijdens een rondleiding maak je kennis met je toekomstige collega’s, proef je de sfeer op de werkvloer en praat één van onze directeuren je persoonlijk bij over werken bij ManpowerGroup. We vertellen je ondertussen graag meer over onze vacatures en jouw mogelijkheden bij ons.

Adres:
Diemerhof 10-12
1112 XN, Diemen

Contact gegevens:
Florentine Coenen-Viersen
0646933338
florentine.coenen@manpowergroup.nl

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken