Kom langs bij Experis!

8 Mei 2018 op ons kantoor te Utrecht                    

Onze wereld is constant in beweging en dat geldt ook voor de wereld van werk. Technologie is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. De creativiteit en inventiviteit waarmee organisaties hiervan gebruik maken en de snelheid waarin zij kunnen meebewegen, bepalen de mate van succes. Kortom: in de huidige economie is menselijk talent dé onderscheidende factor. Experis gelooft hierin en dit is wat ons drijft. We noemen dit tijdperk The Human Age.

Door intensief persoonlijk contact zijn wij steeds in staat om de talenten van onze professionals te verbinden met de ambities van onze opdrachtgevers. De professional staat bij ons centraal en samen kijken we naar de toekomst. Wij richten ons dus niet alleen op het nu, maar voeren het gesprek over de behoeften van morgen. Dat is cruciaal om ervoor te zorgen dat onze professionals van toegevoegde waarde zijn en blijven. We volgen trends en ontwikkelingen in de branches en adviseren hier proactief over. Zo helpen we opdrachtgevers en professionals winnen in de veranderende wereld van werk.

Lijkt het persoonlijke contact, de snelheid waarin het moet gebeuren en de nauwe samenwerking met je collega’s je wat en ben je nu eigenlijk wel erg nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wij willen jullie graag laten zien waar en met wie we werken. Kom daarom op 8 mei naar de Meet & Greet. Leer je toekomstige werkplek en collega’s kennen en laat gratis je CV checken door een ervaren recruiter. Uiteraard ben je ook van harte welkom als je nog niet zeker weet of dit wat voor je is.

 

Alle praktische informatie op een rij

De Meet & Greet vindt plaats op: 8 Mei 2018 op ons kantoor te Utrecht

Wat kun je verwachten:
Je loopt binnen en de confetti knalt. Hapjes en drankjes staan klaar en je wordt verwelkomd door een van onze collega’s. Tijdens een rondleiding maak je kennis met je toekomstige collega’s, proef je de sfeer op de werkvloer en praat één van onze directeuren je persoonlijk bij over werken bij ManpowerGroup. We vertellen je ondertussen graag meer over onze vacatures en jouw mogelijkheden bij ons.

Adres:
Atoomweg 50,
3542 AB, Utrecht

Contact gegevens:
Erwin van de Vis

+31 (0) 6 46 928 568
Erwin.van.de.Vis@experis.nl
swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken