The power of talent

Samen de schaarste te lijf

 

Weet jij als werkgever welke maatregelen je kunt nemen om talenttekort tegen te gaan? We vroegen 42.000 hiring managers in 43 landen in hoeverre zij moeite hebben met het invullen van vacatures. De uitkomsten zijn gebundeld in de ManpowerGroups Talent Shortage Survey 2018. Lees wat je kunt doen om het juiste talent te vinden. Download het rapport.

Talent centraal

De groeiende economie zorgt ervoor dat het vinden van talent moeilijker is dan ooit. Er is steeds meer sprake van talentschaarste en dat belemmert organisaties in hun groei. Bedrijven moeten hun strategieën verschuiven en vernieuwende manieren ontdekken om talent te blijven vinden, ontwikkelen, motiveren en behouden. Het maximale uit talent halen, dat is wat ons drijft. ManpowerGroup heeft de kennis en ervaring om talent te vinden én verder te ontwikkelen. Ik wil hier graag meer over lezen.

Expert aan het woord

Onze expert Hélène Colen, Directeur Operations en Social Development bij Manpower, vertelt welke ontwikkelingen ze signaleert op het gebied van talenttekort.

"Manpower vindt mensen die wij anders nooit gevonden hadden. Talent dat wel de juiste kwaliteiten heeft en past bij onze organisatie"

Philip Urlings
HR-manager Sekisui Alveo

Wat kan ManpowerGroup voor je betekenen

Voor organisaties is het belangrijk om voorop te blijven lopen en onderscheidend te zijn in de steeds complexer wordende wereld van werk. Menselijk kapitaal, talent, is daarbij cruciaal. Alleen door het juiste talent aan je bedrijf te binden, blijf je toekomstbestendig. ManpowerGroup heeft oog voor talent en verkleint de kloof tussen vraag en antwoord op de arbeidsmarkt. Ontdek meer over onze diensten.

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken