Terugblik op baas van morgen

baas van morgen experis

Donderdag 28 januari was een bijzondere dag. De CEO’s van honderd bedrijven in Nederland stonden voor een dag hun stoel af aan de Baas van Morgen. ABN Amro, Albert Heijn, Bol.com en Experis: allemaal hadden ze voor een dag een andere baas. Deze bazen mochten de hele dag meelopen met de bazen van vandaag en meedenken over vragen die leven binnen het bedrijf. Het was de tweede keer dat JINC het evenement organiseerde.

In 2015 deed Manpower mee aan Baas van Morgen – dit jaar was dat dus Experis. Directeur Stephanie Hoogenraad haalde ‘s ochtends vroeg de Baas van Morgen, Gabriella, thuis op. Gabriella kreeg een rondleiding door het gebouw en mocht tijdens een soort College Tour collega’s het hemd van het lijf vragen: wat wilden ze vroeger worden, wat was hun eerste baantje en hoe vonden ze het op school?

Zelf wist Gabriella nog niet zo goed wat ze later wilde worden. Maar na de leuke en leerzame ochtend is misschien een toekomst bij Experis wel voor haar weggelegd!

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken