Millennials mijn carrière maak ik zelf

In 2020 bestaat meer dan een derde van de wereldwijde beroepsbevolking uit millennials. Uit onderzoek van ManpowerGroup blijkt dat deze groep zelf een carrièrepad kiest, zij bepalen hun eigen koers en geven de voorkeur aan het ontwikkelen van vaardigheden die bijdragen  aan werkzekerheid. Slechts 22 procent van de millennials geeft aan dat een leiddinggevende rol prioriteit heeft. Dit omvat: leidinggeven (4%), de top van een organisatie bereiken (6%) en een eigen bedrijf hebben (12%). Wat zij wel belangrijk vinden leest u hier:

millennials

ManpowerGroup heeft kwantitatief onderzoek verricht in 25 landen, waarbij we 19.000 millennials hebben ondervraagd. Inclusief 8.000 van onze flexkrachten en meer dan 1.500 medewerkers uit onze eigen organisatie die dagelijks actief zijn om millennials te werven en te bemiddelen. We achterhaalden waarnaar millennials op zoek zijn in een baan,welke ontwikkelmogelijkheden ze belangrijk vinden en wat ervoor nodig is om langer bij een werkgever te blijven. U leest hier het volledige onderzoek.

swirl1 categorie-it categorie-sales categorie-recruitment categorie-marketing categorie-management categorie-hr categorie-finance categorie-traineeships check-list checkbox-aan filteren-mobiel kalender-publicatiedatum oogje-bekeken pijltje-categorie-mobiel pijltje-inklap pin-locatie share-facebook share-googleplus share-linkedin share-mail share-twitter zoeken