ManpowerGroup, de wereldleider in innovatieve workforce-oplossingen, creëert en levert high-impact oplossingen. Daarmee helpen we organisaties hun zakelijke doelen te bereiken en hun concurrentiepositie te verbeteren. Onder de paraplu van ManpowerGroup heeft elk merk zijn eigen talentspecialisatie. Omdat wij het gesprek aangaan vanuit The Human Age, hebben wij een palet aan visionaire en operationele antwoorden en weten wij onze specialisaties op een slimme manier te verbinden. Onze totaalpropositie biedt een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Manpower is een uitzendorganisatie die is meegegroeid met de toenemende complexiteit van werk. Dat ziet u terug in de grote verscheidenheid van onze dienstverlening die zich richt op uitzenden, werving & selectie, outsourcing, training, outplacement en consulting.

 

 

 

        Manpower.nl

Right Management is expert in talent- en loopbaan- management binnen ManpowerGroup. Wij ontwikkelen en leveren personeelsoplossingen die bedrijven helpen bij het ontwikkelen van hun talent, het reduceren van kosten en het verhogen van prestaties.

        RightManagement.nl


ManpowerGroup Solutions is gespecialiseerd in maatwerk op het gebied van recruitment process outsourcing, managed services, international recruitment, workforce planning en complexe HR-oplossingen. 
        ManpowerGroupsolutions.nl


Experis bemiddelt tussen organisaties en professionals, die via werving & selectie of als interim aan de slag gaan in Engineering, Finance, IT en Professional Management Assistance. Organisaties bieden we daarnaast innovatief HR-advies met Experis Expertise.

 

 


         Experis.nl